Mbrojeni mallin tuaj gjate transportit

Pavarësisht a transportoni në tokë, në ujë ose në ajër, Kosova e Re ju mbrojnë më së miri.

Pavarësisht nëse transportoni mallra vetë ose i keni kontraktuar kompani transportues, Mallrat apo gjësendet janë të ekspozuar ndaj shumë rreziqeve gjatë transportit. Me sigurimin tonë të transportit ju mund të mbroheni nga pasojat financiare të dëmtimit ose humbjes së mallrave të transportuara.

 

  • Sigurimi i mallit në transportit me veturë

Me sigurimin tonë të transportit me makinë, transporti i mallrave dhe i gjësendeve tuaja me automjetet tuaja është i mbuluar në mënyrë optimale

 

  • Sigurimi i mallit për transportuesit

Si një transportues mallrash, ju transportoni mallra të vlefshëm që duhet të mbërrijnë në mënyrë të sigurt dhe në kohë. Me sigurimin tonë të transportuesit, ju nëpër mjet sigurimit mund të plotësoni pretendimet e bëra kundër jush ose të mbroni nga pretendimet e pajustifikuara.

 

  • Sigurimi i mallit tuja gjatë transportit

Mallrat janë të ekspozuar ndaj një llojllojshmëri e gjerë rreziqesh gjatë transportit. Ne ju ofrojmë zgjidhje optimale të sigurimit për tu mbrojtur mallin tuaj, që të kenë humbje financiare.