Sigurimi Kasko i Automjeteve

Shëno vlerën e veturës në euro(€):

MBULIMET DHE RREZIQET

PREMIA
 • Dëmtimi Aksidental
 • Zjarri, Eksplozioni, Rrufeja
 • Thyerja e Xhamave
 • Presioni i borës, Rënia e gurëve, Rrëshqitja e Tokës
 • Vjedhja
 • Grabitja dhe tentativa për Grabitje
 • Demonstrata, Vandalizmi dhe/apo aktet keqdashëse
 • Territori i Mbulimit
 • Pjesa e zbritshme

BASIC

 • RKS
 • 10%

PLUS

 • RKS, AL,
  MK, MNE
 • 10%

STANDARD

 • RKS, AL,
  MK, MNE
 • 10%

PREMIUM

 • RKS,
  EU

Merr Oferten Kasko