Kalkulimi i polices TPL

Kalkulimi i polices me Bonus/Malis

NJOFTIM

Pas dorëheqjes së Kryeshefit Ekzekutiv z.Faton Hasani e cila vjen si rezultat i angazhimeve të tij të shumta në biznesin privat dhe angazhimeve të tjera në jeten profesionale, publike dhe private, asambleja e aksionarëve e ka falënderuar z.Hasani për kontributin e jashtëzakonshëm të tij dhe rezultateve të arritura në menagjimin e Kompanisë.

Gjithashtu, organet drejtuese të Kompanisë kanë caktuar U.D Drejtorit të Përgjithshëm znj.Arjeta Maloku.

KONTAKTI

K.S. “Kosova e Re” ofron shërbimin e thirrjeve pa pagesë në lidhje me çdo informatë që ju dëshironi.
Lagjja Kalabria – Blloku B1 Nr.5
Prishtinë, 10000
info@kosovaere.com
+383 (038) 770 777