| Webmail
Facebook | LinkedIn

Sigurimi i shendetit

Vizioni ynë është që t’u ofrojmë individëve dhe bizneseve mundësinë për të Rriskun tek ne.Produktet dhe shërbimet që ofrojmë përmbushin ekspozimet specifike dhe gjithnjë në ndryshim ndaj rreziqeve me të cilat përballemi çdo ditë. Forca që na japin klientët është baza në të cilen ndërtojmë vlerat, dhe produktet specifike. Ne i ndihmojmë klientët që të përmbushin nevojat e sotshme dhe ëndrrat e së ardhmes.

Misioni i kompanisė tonė  ėshtė qė tė ofrojmė produkte dhe shėrbim cilėsore klientėt tanė. Ne kemi staf tė talentuar, energjik dhe tė motivuar pėr tė ofruar tė gjitha shėrbimet e nevojshme pėr produktet tona.Fuqisė tonė financiare i kanė dhėnė vlerė klientėt, punonjėsit dhe investitorėt tanė.

 

SIGURIMI SHĖNDETSORĖ

Produkti shëndetsorë siguron njerëzit që të marrin shërbime më të shpejt dhe më cilësore sa i përket problemeve shëndetsore. Ky produkt të cilin Kosova e Re e ka dizanjuar për tregun e Kosovës , është paraqitur në tre Plane kryesore siç janë:

  • Plani EKO
  • Plani BAZIK
  • Plani STANDARD

Sigurimi i shëndetit mund të ofrohet si paket familjare dhe grupore ,varësisht nga kërkesa e klientit. Ofron mbulimin e plotë të shpenzimeve spitalore në rast shtrimi në spital apo të shpenzimeve ambulatore e diagnostifikuese për sëmundje apo ngjarje aksidentale, si dhe shpenzimet për blerjen e ilaçeve të rekomanduara nga mjeku sipas listave të përfitimeve. Për shërbimet e klientëve kemi rrjetin e klinikave në shërbim 24h.

Kartela Shëndetsore

Çdo person i siguruar do të pajiset me Kart personale të Sigurimit të cilën KOSOVA E RE do t’ia vërë në dispozicion pas nënshkrimit të Policës së Sigurimit. Karta e Sigurimit ka për qëllim të lehtësojë dhe përshpejtojë procedurat e marrjes së shërbimeve mjeksore dhe gjithashtu ndihmon institucionin mjeksor për të kontaktuar me KOSOVA E RE, në mënyrë që të konfirmohen limitet e mbulimit dhe të merret përsipër (garantohet) pagesa e faturave mjeksore. Karta e Sigurimit përmban fotografinë e personit të siguruar, për të shmangur përdorimin e saj nga persona që nuk janë të siguruar.

Karta e Sigurimit duhet të mbahet gjithmonë me vete dhe të përdoret në çdo moment që:

- kontaktoni me KOSOVA E RE apo

- kontaktoni njė qendėr mjeksore pėr marrjen e njė shėrbimi shėndetsor.

Ky produkt ofrohet nė tė gjithė rajonin dhe nė gjithė bptėn nė bashkpunim me kompanitė asistuese.

Kartela e Klientit per sigurimet shentetesore